Gastouderbureau

Het jaar 2017 begon voor het Gastouderbureau voorspoedig. De koppelingen stegen en klanten kregen weer vertrouwen in de gastouderopvang.


Het hele jaar zijn er weinig opzeggingen geweest, echter voor de zomervakantie werden er kinderen 4 jaar of gingen kinderen naar het voortgezet onderwijs. Ook stopten er diverse ouders voor de zomervakantie, die een tijdelijk contract hadden.


Klanttevredenheidsonderzoek

In het eerste kwartaal van 2017 heeft er een klanttevredenheidsonderzoek onder de vraagouders van het Gastouderbureau plaats gevonden. Het Gastouderbureau scoorde een bijna een 8! En op de vraag of klanten het Gastouderbureau zouden aanbevelen aan familie, vrienden of bekenden, bleek dat dit cijfer maar liefst bijna een 9 is! Dit is een zeer mooi resultaat, wat veel vertrouwen in de toekomst geeft.

Eigen logo

Verder heeft het Gastouderbureau zich meer geprofileerd. Zo is er een eigen logo ontworpen en heeft het Gastouderbureau een eigen Facebookpagina. Het logo van het Gastouderbureau is ook als magneetplaat op de auto van de medewerker van het Gastouderbureau te vinden.

Het Gastouderbureau heeft het jaar 2017 met een zeer goed gevoel afgesloten.

Even voorstellen

Nora Wellen
Coördinator gastouderbureau